#100vaseproject är klart!

#100vaseproject är klart!

#100vaseproject är färdigt!!!

Nu under sommaren har jag jobbat på med Ukraina-vaser, och vet du… Nu är jag klar! 

I den här sista omgången så finns det bland annat lite vaser i svart lera, som jag testat att jobba en del med nu i sommar. Riktigt riktigt snyggt, om du frågar mig. Och så ville jag ju göra något speciellt till vas nummer 100, så den har jag drejat i porslinslera. Porslin är lite speciellt att jobba med, den är väldigt mjuk och svår att dreja med, den får lätt sprickor och krymper väldigt mycket i ugnen. Så därför är jag extra stolt över att vas nummer 100, min allra första vas i porslin, blev bra

Tyvärr är det ju bara det här projektet som närmar sig slutet, kriget verkar inte ha nån ände (även om det ju börjar dyka upp ett litet hopp om att det kan vända…). Det är så fruktansvärt, och lika hemskt är hur snabbt man vänjer sig. Kriget ja, just det. Nån liten notis i tidningen. Och visst, jag fattar. Det finns ju gott om andra kriser att fokusera på också. Men ändå…

Så - vad sägs om att vi gör ett ryck? Jag kör lite försäljning via Instagram Stories på torsdag 15 september, och så samlar vi ihop lite mer pengar till UNHCR och Röda Korset. Ok? Bra! Vi ses då!

Alla vaserna ser du här, både de som redan är sålda och de som finns kvar. I skrivande stund är ungefär 1/3 sålda och tillsammans har vi samlat ihop många fina tusenlappar till UNHCR och Röda Korset. 

Tillbaka till blogg