Köpvillkor

Jag vill att du ska känna dig trygg när du handlar hos mig. Därför följer jag alltid KonsumentköplagenDistans- och hemförsäljningslagen samt Dataskyddsförordningen (GDPR)

Vi använder cookies på vår webbplats. 

Är det något du undrar över är du förstås välkommen att kontakta mig på maria@studiolatitud.se

 

1. Produkterna

Moms ingår i alla priser. 

De bilder som presenteras av respektive produkt skall ses som illustrationer och kan ej garanteras återge produktens exakta utseende. Keramiken är handgjord och angivna mått kan variera något mellan de olika produkterna. Färger är också ofta svårt att visa på ett korrekt sätt på olika bildskärmar.

Vid köp ingås avtal mellan kunden och Studio Latitud / Richardsson Consulting i Malmö AB (559084-9187).

 

2. Leveransvillkor

Produkterna skickas med Postnord inom Sverige, och har normalt en leveranstid på 2-5 dagar efter att butiken stängts. Kostnaden för frakt är 99 kr. 

Din beställning kan också hämtas upp enligt överenskommelse i centrala Malmö. 

 

2.1 Ej uthämtat paket

För paket som returneras till oss pga kund inte hämtat ut leveransen debiterar vi 190 kr. Detta är för att täcka extra fraktkostnader samt extra hantering av leveransen. 

 

3. Ångerrätt och byten 
Ångerrätten gäller i 30 dagar från det att du har tagit emot varan, i enlighet med enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Du har självklart rätt att öppna förpackningen för att titta närmare på varan. Varan som returneras måste vara oanvänd, i hel originalförpackning samt i oskadat skick.

Kontakta mig alltid på maria@studiolatitud.se innan du returnerar en vara, så får du information om hur vi hanterar returen. 

Vid retur av vara står du själv för returkostnaden.

Återbetalning av ordersumman eller makulering av utställd faktura görs inom 30 dagar från det datum då den returnerade varan mottagits.

 

4. Reklamation

Kontakta mig på maria@studiolatitud.se ifall du vill reklamera en vara. 

 

 

5. Betalningssätt

I butiken finns flera betalsätt tillgängliga. Dessa kan variera över tid, och aktuella betalsätt visas i kassan. Alla uppgifter kopplade till din betalning (som t ex kortnummer) hanteras med högsta möjliga kryptering och på säkra servrar. 

 

 

6. Hantering av personuppgifter

Studio Latitud sparar dina personuppgifter (mejladress, leveransadress och namn) i mitt kundregister. Ingen obehörig har tillgång till detta register. Mejladresser lämnas inte ut till andra företag förutom de företag som hanterar den av kunden valda betallösningen. Vi sprider aldrig dina uppgifter till någon annan part.

Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem. Kontakta oss på maria@studiolatitud.se.

 

7. Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

8. Försäljning till minderåriga

Studio Latitud ingår endast avtal med myndig person. Det vill säga att du måste ha fyllt 18 år för att få handla hos oss.

 

9. Övrigt

Studio Latitud förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller på grund av att ett försäljningsobjekt utgått, har Studio Latitud rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp.