3-16 juni 2021: c/o the_wiman popup på Åhlens City Sthlm

3-16 juni 2021: c/o the_wiman popup på Åhlens City Sthlm

Att på olika sätt stötta nya och passionsdrivna entreprenörer är viktigt för mig.  Så när Therese på the_wiman hörde av sig till mig och frågade om jag ville låna ut lite keramik till hennes popup butik så blev jag dubbelt glad!

the_wiman är ett cirkulärt modevarumärke från Stockholm som lanserades år 2020 av Therese Wiman. De designar, säljer och återbrukar våra plagg för att förlänga dess livslängd - slow fashion till en modern garderob. Starka värderingar om hållbarhet genomsyrar allt de gör och de tror att deras kunder har en liknande livsstil och konsumerar på samma sätt. Pop-up shopen kommer innehålla hållbara skandinaviska plagg ur the slow collection, pre-loved samt en helt ny upcyclad kollektion.

Mitt bidrag till popup-en är speciellt framtagen för det här tillfället, men har växt till en hel kollektion, Kollektion Sand. Grunden är en grov lera med tydlig struktur, där sanden är synlig och blir en del av uttrycket. På delar av produkterna möts lerans struktur och en blank vit glasyr vilket skapar en spännande kontrast. Ibland har glasyren runnit lite, som för att visa att man inte har full kontroll på livet. Det imperfekta perfekta. Det som gör det levande och personligt. 

Tre av dem kommer finnas på plats i the_wimans popup, och du kan köpa den här hos mig. Leverans sker då efter att popupen har stängt, dvs efter den 16 juli. 

Om du är i närheten - besök och kolla in! Inte bara för min keramik, utan för den grymt fina kollektion som Therese har skapat! Hon hälsar: "Jag är väldigt glad att Maria ville visa sin keramik i shopen, den kompletterar intrycken på ett fint sätt och bidrar mycket till konceptet".the_wiman Pop-up:

Datum: 3-16 Juni 2021 

Öppettider: måndag - söndag, 11:00-19:00

Hitta hit: Åhléns City, Stockholm, Klarabergsgatan entrén.Läs mer om the_wiman här

Tillbaka till blogg