Årets första mugg till Muggklubben är här!

Årets första mugg till Muggklubben är här!

Årets första mugg i Muggklubben har nu kommit fram till årets medlemmar, och därmed kan jag också visa vad jag har jobbat på. 

Temat för i år kommer vara "vackra löv", och vad är då bättre än att starta med de coola monsterabladen! Glasyren är också en helt ny som jag har jobbat med ett tag, en sval mörk brun nyans. Jag är riktigt nöjd med hur den blev!

Årets muggar kommer alla få ganska dämpade färger, och jag har redan ett par idéer för kommande muggar...

Som du kanske ser så är det tre olika storlekar på muggar i år, samt ett litet matchande fat. Det är helt klart en större utmaning att hitta former som fungerar på alla olika storlekar, men oj så skoj! Ytterligare en skillnad i år är att alla muggar stämplas med "Muggklubb 2023" i botten, så att de blir ännu lite mer unika. 

Om du missat att anmäla dig - hör bara av dig så ska vi nog kunna lösa det!

Tillbaka till blogg