Utställning: "Malmö in ceramics", på Artibus

Utställning: "Malmö in ceramics", på Artibus

Under hela september skapar olika aktörer i Malmö aktiviteter som hyllar och diskuterar stadens rum, arkitektur och kultur under "Malmö in the making". Alla aktiviteter är gratis och öppet för alla!

I min verkstad Artibus har vi bestämt oss för att delta med utställningen ”Malmö in ceramics”. Den är öppen varje lördag hela september. Vi har alla valt att tolka vad vi tycker är speciellt och typiskt med Malmö, och nu när jag har sett de olika verken kan jag säga att de verkligen är olika och unika!

Mitt verk är “Välkommen”.
“Mitt Malmö. Alla är välkomma. Ingen jakt efter perfektion. Fläckar, fel och brister bärs med stolthet.”

Till synes perfekta cylindrar har alla någon liten skavank om du tittar närmare. Det finns sprickor och droppar i glazyren. Ojämna kanter. Olika färger. Olika storlekar. Ett väldigt kladdigt första försök till kintsugi... Alla i samma grupp, i samma kvarter. Mitt Malmö. 

Utställningen är öppen alla lördagar under September, kl 11-16. Plats: Artibus på Södra Förstadsgatan 70, Malmö.

Välkommen!
Tillbaka till blogg