Nu kör vi Muggklubb 2023!

Nu kör vi Muggklubb 2023!

Nu har jag bestämt mig. Vi kör muggklubb 2023 också, eller hur!? Efter alla fina ord från årets medlemmar så kände jag att - jo men visst ska vi fortsätta med detta. 

Men såklart blir det lite annorlunda (man måste ju passa på att förbättra…). Så jag tänker att det blir såhär:

  • Det blir 4 muggar under året
  • Du får välja bland tre olika muggstorlekar
  • Välj upphämtning i Malmö eller att skickas hem. 

Exakt tema på muggarna har jag inte riktigt klart för mig än, men det kommer vara i en färgskala och motiv som hänger ihop så att du när året har gått har ett fint set med muggar. Muggarna i år blev ju till slut en ganska färgglad grupp, men jag skulle tro att muggarna nästa år kommer ha en lite mer dämpad färgsskala. Dessutom troligen med helt nya glasyrer, eftersom jag ju håller på att lära mig mer om det! Spännande kommer det bli helt klart!

Jag vill att muggarna ska vara en överraskning när de kommer. Därför kommer jag inte visa någon av muggarna i förväg, utan först när de är levererade och upphämtade av medlemmarna. Precis som i år. Jag vill att det ska kännas som julafton varje gång, att det plötsligt dyker upp ett paket som man inte vet vad det innehåller… :) 

Vad säger du? Vill du vara med? På hemsidan finns nu möjlighet att köpa medlemsskapet i muggklubben. Eller så hör du bara av dig till mig. Kanske är det en fin present att lägga under granen? Isåfall kan jag också ordna med ett presentkort att lägga under granen!

Så. Nu kör vi alltså. Det kommer bli skoj!

Såhär tyckte några av förra årets medlemmar:

Det är som att fylla år 6ggr på ett år! 🤩✨ Och muggarna känns som att dom är specialgjorda till bara mig 😅🥰

Har varit underbart, spännande presenter & nya favoriter under ett helt år 🥰

Fortsätt och jag har svårt att motstå ett nytt år av överraskningar 🙌

Som julafton varje gång ny mugg kommer!

Tillbaka till blogg