Ny butik: Formargruppen

Ny butik: Formargruppen

Igår tog jag en stor kartong fullpackad med keramik och åkte ner till Formargruppen vid Lilla Torg. Jag är nämligen ny gästmedlem där från 1 februari, och i åtminstone 6 månader kommer du kunna klämma, känna och handla min keramik där!

Formargruppen består av 22 konsthantverkare i södra Sverige (plus några gästmedlemmar), och det finns så mycket fint i butiken! Förutom keramik så finns även smycken, fårskinn, stickat och lite annat. Det känns så väldigt fint att få vara del i det fantastiska sällskapet!

På min hylla står muggar (såklart!), ramenskålar, några ljusstakar, vaser och lite olika fat. Om du har vägarna förbi så tycker jag absolut att du ska titta förbi! Om inte annat för att titta på allt annat fint som finns i butiken.

Adress: Engelbrektsgatan 8, Malmö (vid Lilla torg) 

Öppettider:
Vardagar 11-18
Lördagar 11-16

Tillbaka till blogg