Ny butik: Trendenser & Friends

Ny butik: Trendenser & Friends

Frida, som ligger bakom inredningsbloggen Trendenser, öppnade nyligen en butik i hjärtat av Kungsbacka söder om Göteborg. Hon är inte bara välkänd bloggare (en av Sveriges första och bästa), men hon har också skrivit flera bra böcker på temat. Nu tar hon nästa steg och öppnar en butik med fokus på hennes passion för kvalitet, hantverkskunskap och nya talanger. Och jag är så otroligt stolt över att min keramik finns på plats i butiken!

Butiken är verkligen värd ett besök. Alla produkter är noga utvalda av Frida, och det är en ljuvlig blandning av designklassiker och lokalt hantverk (kanske blivande klassiker!). Från posters och böcker till smycken och krukor - här kan du verkligen hitta både personliga detaljer till ditt eget hem och de perfekta presenterna. Allt i en ljuvligt lugn och vacker miljö dessutom. Jag rekommenderar verkligen ett besök om du är i närheten!

Det här samarbetet ligger mig verkligen varmt om hjärtat. Frida och jag har känt varandra i över 15 år, då vi båda startade våra entreprenörsresor. Jag har alltid varit så imponerad av hennes arbete, hennes stilkänsla och hennes professionalism. "Förr" jobbade jag med en e-handelsplattform för att stötta nya och oetablerade formgivare (lite före min tid, antar jag), så du kanske kan förstå varför detta betyder så mycket för mig. 

Tack Frida! 

Butiken finns på Storgatan 10 i Kungsbacka

Tillbaka till blogg