Ny kollektion: KIND

Ny kollektion: KIND

Tillåt mig presentera den nya frukostkollektionen "KIND". Jag ville skapa något lite annorlunda jämfört med mina tidigare kollektioner, något som inspirerar dig till en mjuk och snäll start på dagen. Kollektionen KIND är en frukostkollektion, med klassiska former och runda profiler, glaserad i färger som lugnar ditt sinne. Kollektionen kommer i fyra färger som passar bra ihop, så att du kan välja mellan att mixa och matcha eller hålla dig till en färg på alla delar. 

De fyra färgerna är Sandsten, Drivved, Ängsgrön och Dimblå. Glasyren är matt, alldeles len att hålla i, och faktiskt de första av mina allra egenutvecklade glasyrer!

Alla delar i kollektionen är beställningsvara, och leveranstid är ca 4-6 veckor. 

Se hela kollektionen här.

Jag måste erkänna att jag är riktigt stolt över den här kollektionen, och jag hoppas att du också kommer tycka om den! Den är lite annorlunda mot vad jag har gjort tidigare, men mjukheten i både former och färger är något jag själv känner att jag behöver just nu. Det finns ett behov av att sakta ner, njuta av de små sakerna i vardagen, och att vara snäll både sig själv och andra. 

Tillbaka till blogg