Gå vidare till innehåll
Varukorg
Nya muggar till Cow Girl Cafe

Nya muggar till Cow Girl Cafe

För några veckor sen drack jag en eftermiddagskaffe hos Selma på Cow Girl Gallery här i Malmö. Jag har ju gjort muggarna som de använder där, och nu började vi prata om hur de fungerade och Selma hade en önskan om en ny modell på muggar, med lite rundare botten.

Det visar sig nämligen att formen på botten påverkar hur skummet på espresson beter sig, och det blir enklare att göra vacker latteart med en liten och rund botten - tänk vad man inte vet!

Sagt och gjort, jag satte mig vid drejskivan, gjorde några prototyper, diskuterade vidare med Selma och nu är dessa godingar levererade till galleriet! Selma blev jättenöjd, och jag älskar verkligen den här typen av projekt - när jag får diskutera fram formen och sen sätta min egen prägel på slutresultatet utifrån kundens önskemål. Så himla roligt!!!

Om du vill prova att dricka ur dem rekommenderar jag ett besök på Cow Girl Gallery, ett galleri som också är filmklubb, mötesplats och kaffebar. Adressen är Falkenbergsgatan 4 (korsningen Simrishamnsgatan). Du kan också läsa mer på deras hemsida eller följa på Instagram

 

Tillbaka till blogg