Nytt: Ramenskålar!

Nytt: Ramenskålar!

Nu är det dags! Ramenskålarna är redo för beställning! De är ca 18 cm i diameter och ca 7 cm hög, vilket ger en härlig skål som rymmer mycket nudlar, soppa och god topping! Jag har såklart testat, med takeaway från den lokala ramenbaren - och de fungerade perfekt i skålarna!

Skålarna har också en stadig fotring, så att de både står stadigt och går att hålla i om du vill äta dina ramen med skålen i handen.

Finns i två olika leror (grå och beige) och två olika glasyrer (vit blank och svart sidenmatt). Glaserad på insidan och med rinn över kanten till den rå och oglaserade utsidan. Den oregelbundna glaseringen ger varje skål sin egen unika identitet.

Som alla skålar så passar de såklart bra till allt möjligt, inte bara ramen. Fredagschipsen, sommarsalladen, jordgubbarna…

Om du vill beställa så kan det vara bra att veta att de är beställningsvara och produceras först efter din beställning. Jag har skrivit 6-8 veckors leveranstid, för drejning, torkning, bränning, glasering och bränning tar sin tid… Men jag försöker alltid leverera så fort som möjligt, och går det fortare så skickar jag dem såklart tidigare.

Till skålarna

Tillbaka till blogg