Nytt till Smygehuk Hostel

Nytt till Smygehuk Hostel

Sedan en tid har jag ju glädjen att få samarbeta med Smygehuk hostel. Jag har sedan tidigare gjort muggar med fyren, och när nu förberedelser för att öppna servering så har jag jobbat vidare med kollektionen, med matchande assietter och serveringsfat. 

Designen är lite annorlunda på dessa, men med några element som gör att de alla passar fint ihop. Det är samma lera och glasyrer, och fyren dyker upp lite diskret på serveringsfatet. Så himla roligt uppdrag, och jag är så glad att jag får vara med på det här projektet på ett litet hörn. Jag har ju nämligen ätit Joannas mat förut, och vet att det här kommer bli värt att åka en omväg till när de väl öppnar!Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Att få samarbeta med andra småföretagare, lokala dessutom, är det absolut bästa som finns! Tack Mick och Joanna!

Tillbaka till blogg