Skålar till Victoriasalongen

Skålar till Victoriasalongen

Häromveckan levererade jag skålar till Victoriasalongen, och nu har jag fått uppleva dem på plats, under en helt fantastiskt kväll. 

Jag har tidigare berättat om designprojektet till Victoriasalongen, som del av min utbildning på Formakademin. Som resultat av det beställde Jimmy Brorsson de skålar som var inspirerade av lamporna i salongen. Men vi utvecklade de ett litet snäpp till, och lade till en guldkant på skålarna, som blinking till de mässingsfästen lamporna är monterade i. 

Nu i helgen ägde ett väldigt speciellt event rum på Victoriasalongen, och jag är så glad att jag fick vara med. Under kvällen serverades samma 10-rätters (!) meny som i Titanics förstaklass-salonger, det fanns levande musik som spelade tidsenlig musik och alla gäster var uppklädda. Så festlig, värdig och fin kväll på alla sätt. 

Skålarna användes för två av rätterna, och de kom verkligen till sin rätt på plats i salongen. Alla levande ljus gjorde att guldet glittrade och det var en magisk känsla att se alla skålar bäras ut till gästerna för servering. Du kan läsa lite mer om min upplevelse av middagen på Instagram

Tack Jimmy, både för ett fint samarbete och en fin kväll. 

Tillbaka till blogg